Ondernemers en particulieren woonachtig in het buitenland krijgen in sommige gevallen te maken met grensoverschrijdende betalingen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen en daarom biedt Legal Floris de mogelijkheid tot debiteuren management en factoring om facturen betaald snel betaald te krijgen. Wanneer het kwaad al is geschied en de debiteur weigerachtig is te betalen kunnen incasso en insolventie trajecten worden ingezet.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer kan vandaag de dag binnen enkele dagen geregeld zijn. Toch is het niet vanzelfsprekend dat facturen binnen de gestelde termijn worden voldaan. Door middel van vanuit Nederland georganiseerd debiteuren management of factoring via de grote financiële instellingen kan er snel en adequaat een betaling verwacht worden.

Buitenlandse ondernemingen die zaken doen in Nederland maar ook particulieren die periodiek of incidenteel facturen uit hebben staan kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief deze administratie uitbesteden. Hiertoe zijn vier hoofdactiviteiten ontwikkeld:

  • Debiteuren management
  • Factoring
  • Incasso
  • Insolventie

Contact:

Laat uw gegevens achter in het onderstaand contactformulier zodat onze insolventiejurist contact met u kan opnemen en de mogelijkheden met u kan doorspreken.

Phone: 123-456-7890
Fax: 098-765-4321
Chicago, IL 60606
123, New Lenox