Legal Floris LLC staat twee soorten ondernemers bij. Allereerst de Nederlander die wil emigreren en een onderneming vanuit het buitenland wil runnen. Dat hier een aantal fiscaal-juridische consequenties aan zijn verbonden mag duidelijk zijn. Eens te meer een reden om de zakelijke (en privé) emigratie goed voor te bereiden.
De zakelijke emigratie zal fiscaal gezien zorgvuldig moeten worden opgebouwd. De wetgeving hieromtrent kan complex zijn en verschilt vaak van land tot land. Een vergissing is vaak niet meer terug te draaien en het resultaat van een ondeugdelijke structurering van een (internationale) onderneming kan zwaar op de toekomst wegen met in sommige gevallen zelfs desastreuze gevolgen in zowel de zakelijke als privé sfeer. Om voornoemde reden werken wij uitsluitend samen met experts op het gebied van internationale tax planning. Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten speelt met vuur. Dat kan soms spannend zijn, maar niet wanneer uw totale toekomst hiervan afhangt.
De tweede categorie ondernemers welke bij Legal Floris LLC terecht kan heeft de emigratie inmiddels geregeld, waarbij de onderneming reeds op volle toeren draait. Ook op deze momenten zijn er voldoende aanknopingspunten waar een veilige en juridisch onderbouwde structurering kan plaatsvinden. Van contracten ter voorbereiding op een samenwerking of een leverancierscontract tot aan het beslechten van geschillen en het vertolken van een rol als mediator behoort tot de mogelijkheden.
Phone: 123-456-7890
Fax: 098-765-4321
Chicago, IL 60606
123, New Lenox