In Nederland is het normaal dat werknemers een schriftelijke bevestiging ontvangen nadat een salarisbetaling is gedaan. Dit wordt kenbaar gemaakt via het loonstrookje. Op dit loonstrookje staat duidelijk vermeld hoe het salaris is samengesteld, welke inhoudingen en reserveringen er plaats hebben gevonden, maar ook de (incidentele) aanvullingen die de hoogte van het salaris bepalen.

Nederland is een van de meest georganiseerde en gestructureerde landen om in te leven. Dit wil direct zeggen dat expats te maken kunnen krijgen met landen, ondernemingen, organisaties en overheden waar deze structuur minder belangrijk lijkt. Wat “normaal” is in Nederland, hoeft dat niet per definitie in een ander land te zijn.

Wanneer uw onderneming wil voldoen aan de (minimale) eisen die de Europese wet- en regelgeving stelt aan de administratie rondom de verloning van personeel, kunt u in bepaalde gevallen kiezen voor het outsourcen van uw “Payroll” aan een onderneming in een andere lidstaat van de Europese Unie. Een lidstaat die het mogelijk maakt juridisch, fiscaal en financieel te voldoen aan de regelgeving enerzijds en anderzijds kostentechnisch en arbeidsrechtelijk zeer interessant is.

Hoewel het outsourcen van een Payroll niet voor iedere onderneming mogelijk is, zijn er in verschillende branches, zoals o.a. de scheepvaart en nautische industrie voldoende mogelijkheden. Wilt u de mogelijkheden voor uw eigen onderneming doorspreken, neem dan via het onderstaand contactformulier direct contact met ons op zodat wij u op de juiste en gepaste manier kunnen introduceren bij onze specialistische samenwerkingspartner op het gebied van Payrolling & Payslips; Cyprus Payslips.


Logo_Cyprus_payslipsCyprus Payslips is een initiatief van Pro’s Management, vanaf 2009 vanuit Cyprus actief op de Europese markt met diensten als payrolling, hotel management, nautical management en het recruteren en detacheren van personeel. Door gebruik te maken van de bestaande infrastructuur en een efficiënte werkwijze is het voor Europese ondernemingen mogelijk via Cyprus Payslips een payroll op te zetten.

Nederlands management en lokale Cypriotische experts zorgen ervoor dat uw zaken tot in de puntjes worden geregeld. Op een manier zoals u dat als Nederlander gewend bent. Duidelijk, efficiënt en flexibel.


Contact

Laat hier uw gegevens achter wanneer u de unieke mogelijkheden wilt doorspreken om uw payroll op een aantrekkelijke manier in het buitenland, maar binnen de Europese Unie, deskundig te laten uitvoeren:

Phone: 123-456-7890
Fax: 098-765-4321
Chicago, IL 60606
123, New Lenox